Blog

Mijn 5 favorietjes van september

Eerlijk is eerlijk: eigenlijk hebben we van alles wel een favorietje, toch? Favoriete broek, favoriete shampoo, favoriete boek, favoriete hond uit de 101 dalmatiërs (love Lucky)… Ik heb in ieder geval per maand een aantal dingen waar ik echt gek op ben. Er zijn er altijd minstens vijf waarvan ik denk: ja, jij bent fijn. Zonder jou was ik september 2017 écht niet doorgekomen. Daarom zet ik deze maand in het zonnetje:

1. Mijn zwarte skinny van de HEMA – Heeft de HEMA jou ooit teleurgesteld? Mij in ieder geval niet en deze basic zwarte skinny jeans al helemaal niet. Dikke aanrader, echt waar. Vergeet tante ZARA, vergeet ome H&M: de HEMA is je nieuwe beste vriend. #notsponsored #urwelcomehema

2. Hans uit Heel Holland Bakt – Ja hoor, ik hou ervan. Hij woont nog bij zijn oma, voor wie hij regelmatig een taartje bakt. Lief hoor! Nu nog veganistisch, Hans!

3. Blauwe bessen – Ik heb geen idee hoe lang ze er nog zijn, maar ik geniet er zo veel mogelijk van nu het nog kan. In september ontbraken blauwe bessen geen dag in mijn fruitvoorraad. Onlangs ontdekte mijn moeder deze gigantische parels op de markt in Hoorn. Je snapt dat ik maar al te graag naar huis kom wanneer ze mij vertelt dat ze weer een halve kilo heeft ingeslagen, toch?

4. Pastinaakrijst – Ik maak wel eens wat dingen voor Isabel van De Hippe Vegetariër. Zij tipte mij om eens rijst te maken van pastinaak. Stomverbaasd was ik. Om heel eerlijk te zijn, had ik nog nooit een pastinaak aangeraakt. Dat je er rijst van kunt maken, vind ik prachtig en vooral fijn voor de raw vegans onder ons! Houd de website van De Hippe Vegetariër in de gaten voor een recept met deze pastinaakrijst!

5. Mijn Coconut Bowls – Ondanks dat het kouder wordt, blijf ik bij mijn tropische coconut bowls. Ze zijn mooi, prettig in gebruik, 100% ecologisch en ik denk niet dat iets ooit het gevoel van het eten uit een kokosnoot zal overtreffen. Het mooie eraan vind ik dat elk bakje uniek is, net als elke kokosnoot dat is en net als jij en ik dat zijn. <3.

Geen van deze producten is gesponsord 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *